A hely, ahol jól leszel!

Klub Program

Rontás? Átok? Negatív energia? Cseréld le jóra május 7-én!

  • Alacsony energiaszint, fáradtság, nyugtalanság, félelem jó ideje?
  • Rossz alvás, éjszakai forgolódás, vizelési inger, hideglelés?
  • Szorító, fullasztó érzés? Orvosi vizsgálatokkal viszont nem magyarázható?
  • Éjszakai rémálmok, rendszeres felébredés, felriadás, ijedtség?
  • Ingadozó kedélyállapot, fent és lent, gyakorta ok nélkül?
  • Fura viselkedés, kellemetlen reakciók, felcsattanások, felesleges viták?
  • Elszeparálódás rokonoktól, barátoktól, már-már antiszociális viselkedésmód?
  • Fizikai fájdalmak, hajhullás, bőrelváltozások – látszólag – ok nélkül?

Semmi sincs ok nélkül! Amennyiben folyamatosan, hosszabb ideje tapasztalod ezeket a tüneteket, és már tele ezzel a hócipőd, akkor ideje ezen módosítani! Csoportos foglalkozásunk olyan energiákat indít el benned, amikkel új lendületet kapsz, és el fogod hinni, hogy szombat reggeltől ki fog sütni a fejed felett a nap! Az elengedés képessége neked is megadatik, ehhez nyújtunk támogatói jobbot.

SEGÍTÜNK!

2021. május 7-én, 17:00-tól

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki kiutat keres a problémák közül! Akik nem akarnak tovább fulladozni, szenvedni és mártírként élni. Módosíts! Tedd meg az első lépést, mi végigkísérünk ezen az úton! Megvan ehhez a kipróbált, hatásos módszerünk.

Itt foglalhatsz helyet magadnak!

Teljesen mindegy, hogy rontás, átok, kötés, negatív energia van rajtad és gyötör nap, mint nap – ezek természetüknél fogva azonos forrásból erednek, így azonos módon lehet őket kezelni, megsemmisíteni, valamint jó hatásokat beinvitálni az életünkbe.

VEDD KOMOLYAN A JELEKET!

Ha nem kezeled időben ezt a helyzetet, lassan, de biztosan egyszerűen felemészt, rosszabb esetben felzabál, ellehetetlenít, tönkretesz anyagilag, erkölcsileg, és olyan dolgokat fogsz csinálni, amiket amúgy sosem tennél. S hidd el, ezek nem felemelő, sem nem örömteli történések, hanem kifordulsz önmagadból, s egy idő után már senki sem lesz kíváncsi rád. Minél tovább húzod a időt, annál nehezebb belőle kimászni…

VAN KIÚT!

Csoportos foglalkozásaink során nem csak én és a segítőm tesszük a dolgunkat, hanem a csoportdinamika elve is működésbe lep. Mindenkinek más a tempója, felfogó és befogadó képessége, s ami valakinek pikk-pakk megy, a másiknak csak lassan döcög előre… mégis tapasztalatból mondom, hogy épp a csoportdinamika segít abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legnagyobb eredményt érjük el, úgy, hogy egymás problémáit átlátják a résztvevők, s a felmerülő kérdések mindenkinek tanulsággal szolgálhatnak. Mindent kielemzünk, átbeszélünk, megoldást keresünk.

Tematika:

A programot vezeti: Szatmári Nóra
Segítő: Csép Kláry

Gyülekező: 16:50
Kezdés: 17:00
Energetikai felmérés minden résztvevőnél.
Az eredmények átbeszélése, megvitatása.
Ezt követően minden résztvevő elmondja a saját érzéseit és élményeit, mit tapasztalt mostanság, miért jött, mitől szeretne megszabadulni, mennyire érzi valósnak az energetikai felmérés eredményét. (A sorrend nem véletlen, ezzel is szeretnénk a program hitelességét garantálni!)
Szertartás elvégzése csoportosan.
Csakrameditáció
Fennmaradt kérdések megválaszolása.
Zárás: kb. 20:30 (6 fővel)
Zárás: kb. 21:00 (8 fővel)

Helyszín: KÉT ÖSVÉNY KLUB
Budapest VIII., Baross u. 3. – közvetlenül a Kálvin térnél
27-es kapucsengő,
IV. emelet (van lift)

FONTOS INFORMÁCIÓK! Jelentkezés előtt olvasd el!

Itt foglalhatsz helyet magadnak!

Dátum: 2021. május 7. 17:00
Részvételi díj:
Alapcsomag: 13,000 Ft (csak a programon való részvétel)
Extra csomag: 19,990 Ft (programon való részvétel, egy db védelmi kristálykarlánc*, egy db 120 Sorsformáló tipp c. könyv, egy db Optimista kártyacsomag) A teljes csomag eredeti ára: 23,163 Ft
* A készlet erejéig választhatsz ezen karláncok közül a helyszínen: Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karlánc & MegVÉDelek kristálykarlánc

A programot havi rendszerességgel megtartjuk, mindig pénteken és mindig fogyóhold ideje alatt (elengedés energia). Előfordulhat, hogy már egy alkalom is remekül hat rád, de az is megeshet, hogy bár sokkal jobban fogod magadat érezni már az első alkalmat követően, de vissza fogsz kívánkozni egy következő csoporttalálkozóra. Amennyiben túl sok a cipelt teher, ez megeshet.

Leave a Reply

This function has been disabled for Két Ösvény Klub.

error: Content is protected !!