A hely, ahol jól leszel!

Rendezvényére hívjon minket!

Különleges ezoterikus programok rendezvényekre

Mire vágyik a nő egy rendezvényen? Szivarsarokra? Kaszinóra? Egzotikus hastáncosnőre? NEM!

Melyik a 7 leggyakoribb jóslási forma?

A jövendölés, azaz valaki jövőjének előrevetítése meglehetősen ősi múltra visszatekintő “tudomány”, mely számos tradíciót és kulturális értéket foglal magába.

A jóslás technikái rengeteg változáson, újjászületésen és fejlődésen mentek keresztül az évek során. Úgy tűnik mégis, hogy a jövendőmondás gyakorlásán nem fogott sem az idő vasfoga, de a tudományok és a sok kritika sem.

A legtöbb jóslási technikához alapvetően némi érzékre és nyitottságra van szükség. A jóslás nem mindig csak móka és kitaláció, hanem a jós sokszor fontos részletekre mutat rá személyiségünkkel kapcsolatban, pl. rejtett képességekre, melyekkel akár sikeresebben élhetjük az életünket, illetve szituációkat is képes megjövendölni.

Lássuk hát a jövendölés leggyakoribb fajtáit:

Asztrológia

Komplex témakör, gyakorlói tudományként könyvelik el. Nem sok köze van a napi lapokban megjelenő horoszkópokhoz, vagy a számítógép által generált asztrológiai szöveges rendszerhez. Egy jó eredmény érdekében keress meg egy profi asztrológust, akinek csupán a születésnapod pontos idejére, a születésed helyére lesz szüksége!


Tarot

Szintén egy meglehetősen komplex fogalomkört ölel fel. Bár sok praktizálója létezik, ha alaposan körbenézünk láthatjuk, csak néhányan vannak, akik valójában látják a jövőt. Aki Tarot kártyából jósoltat, általában a legrészletesebb leírást várja tanácsadójától jövőjével kapcsolatban, de a legszerencsésebb, ha a meglévő problémák megoldására keres válaszokat. A Tarot nemcsak a jósoltató alanyától, de a jóstól is elvárja, hogy minden részletében vizsgálja meg az adott szituációt. A Tarot „multidimenzionális” minőséggel bír, vagyis egy igazi jós képes analizálni a kártya összes tanácsát és a jó irányba vezetni a kérdezőt.

Rúnakövek

Orákulum típusú jóslás, mely a jövendőmondás és a finom mágia keveredése. A rúnakövek egyszerű, földi szimbólumokat viselnek magukon, bárki megérintheti őket, aki választ vár tőlük. Egyértelmű utalást kapunk jelen állapotunkról, s annak lehetséges megoldásáról! A rúnakövek különleges hatása, hogy a képzeletet stimulálják, segítenek megérteni és befogadni a valóság igaz üzeneteit, így vezetnek a változás felé minket.


I Ching

Az ember létezése óta talán a legrégebbi formája a jövőbelátásnak. Az I Ching nem egy személy, hanem egy kollektív tudás munkája, melynek története és alakulása több ezer évvel ezelőtt kezdődött meg. A technika, vagy nevezzük inkább tudásnak, magába foglalja az emberiség és a természet vizsgálatát, a sematikus felismeréseket a világ működéséről és a ritmikus kozmoszbeli változásokat is.

Mottója, hogy a változás nem megtörténik, hanem minden létező manifesztáció csak azzá alakulhat át, mely már benne van saját természetében, s nem válhat valami teljesen mássá. Ez az ősi kínai technika azt is vallja, hogy a változás ciklikus mozgásban ismétlődik, s minden visszatér a saját kezdetébe. A I Ching képes utat mutatni a jövő alakulásával kapcsolatban, s megválasztani ennek fényében a helyes irányt, így a saját sorsunk mestereivé válhatunk, nem a szolgájává.


Tenyérjóslás

A tenyérjóslás, akárcsak a kártyából jóslás is olyan technika, mely képes volt túlélni az idők változását. Viszont ez a jóslás eltér minden másiktól abban, hogy teljességgel személyes, hisz két egyforma keze és ujjlenyomata nincs senkinek a világon. A tenyérjóslás egyik ága, a „chirosophy” a tenyerünkön lévő vonalakkal foglalkozik, a „chirognomy” pedig a tenyér és az ujjak alakját analizálja. Mindkettő szorosan összekapcsolódik az asztrológiával, hisz a tenyér különböző pontjaival egyes bolygókat asszociálnak.Kristálygömb


A jóslás maga azon alapul, hogy a médium képes bizonyos fényvisszaverődéssel rendelkező tárgyakon, mint pl. egy kristálygömbön keresztül mágikus képeket látni a jelenből és a jövőből is. A fényes felületeken való jóslást számos kultúrában és korszakban űzték, de nemcsak a varázslók, hanem minden lány is a tükör előtt, ahol rituálék során próbálták meglátni jövőbeli szerelmesük képét. A kristálygömbjóslás eltér minden más jóslástól, mint például a tealevél- vagy a kávézaccjóslás is, mivel a képeket nem a médium alkotja, hanem a psziché. Igen nehéz dolgozni ezekkel a képekkel, mivel azok nem igazán konkrétak és könnyen blokkolhatjuk vagy befolyásolhatjuk is azokat saját gondolatainkkal.


Kristály-jósdánk teljesen egyedi kivitelű, saját ötlet, ki kell próbálni!

Numerológia, számmisztika, névelemzés

A számmisztika az önismeret egyik legtökéletesebb eszköze, kevésbé való jóslásra, sokkal inkább személyiségelemzésre. Megismerhetjük általa, hogy milyen célból születtünk, mi a küldetésünk, mit kell végrehajtanunk. Közel áll az asztrológia tudományához, hisz minden bolygóhoz kapcsolódik egy szám, akárcsak minden egyes emberhez is a saját neve, s a születési dátuma. Népszerű variánsa a párkapcsolati számmisztika, mely képes meglehetős pontossággal rávilágítani arra, vajon két ember mennyire fér össze egy kapcsolatban, – legyen az akár munka, rokoni, vagy baráti jellegű.

Különleges számmisztikai ötleteinket már sokan kipróbálták rendezvényeinken:
–    személyre szabott számmisztika
–    különleges névelemzések (nyugati, kínai, indiai, angyal)
–    boldogság ABC
–    számjósda

Még több elképesztő ötlet kis vagy nagy rendezvényre:

 

This function has been disabled for Két Ösvény Klub.

error: Content is protected !!