A hely, ahol jól leszel!

Egyéb

Tarot tanácsadás: Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló és online

Jó hír! Személyes találkozóval együtt járó konzultációkat ismét vállalok budapesti irodámban!

Találkoznál velem Debrecenben, Szoboszlón, Nyíregyházán és ezen városok környékén? Akkor kattints ide, tudd meg, hogyan lehetséges!

Online konzultációkat hétköznapokon vállalok, 07:00 és 16:00 között. Ennek formája: telefon, Skype, Viber, Messenger.

Késő esti és hétvégi felár: 50% (csak előzetes egyeztetéssel)


Küldetésem megértetni a segítséget kérőkkel, hogy a lényeg, a tudás, a képesség bennünk van. Bármit elérhetünk, ha hajlandóak vagyunk tenni az adott dologért.

Két évtizedes szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz, a látványos fejlődéshez, a megfogható eredmények eléréséhez.

A tanácsadás folyamatát tudatosan felépített technikával végzem. A partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt, biztatom, hogy rejtett képességeinek, készségeinek adjon teret, fejlessze azokat.

Időpont foglalás Szatmári Nórához: +36703116125

Tiszteletdíj online rendezése webáruházban, itt

Tarot elemzéshez csak a Két Ösvény Tarot kártyát használom iránymutatónak!

Ez a különbség az egyes konzultációk között:

30 perc: elsősorban azoknak ajánlom, akikkel már volt konzultációnk, ismerjük egymást és az adott pillanatban 2-3 rövid, konkrét kérdésük van.

50-55 perc: azoknak ajánlom, akikkel már volt / még nem volt konzultációnk, esetleg ismerjük egymást és az adott pillanatban 5-6 konkrét kérdésük van. Csak a konkrét kérdések tekintetében részletes elemzés, minden témakört nem tudunk érinteni.

90 perc: azoknak ajánlom, akikkel most találkozom először, nem ismerjük egymást, és szeretnék látni, hogy honnan jöttek, hol tartanak, merre mennek, milyen zsákutcákba futnak be újra és újra, mit tehetnek ez ellen. Mit tesznek / nem tesznek jól, mibe fogjanak, merre haladjanak tovább. További konkrét kérdésekre is van idő. Nagyon részletes, alapos elemzés.

NÓRÁról tudj meg többet itt!

Kövesd NÓRA ASZTRO blogját itt!

Kövesd NÓRA TAROT blogját itt!

Leave a Reply

This function has been disabled for Két Ösvény Klub.

error: Content is protected !!