A hely, ahol jól leszel!

ez + az

Előadás Jászberényben!

Szatmári Nóra előadása Jászberényben

2019. január 17., csütörtök

18:00

A 2018-as esztendő a szárba szökkenés ideje, a magvetést követő időszak, amikor fény derül arra, milyen munkát végeztél, s fejlődésnek indul-e mindaz, amivel az elmúlt két esztendőben foglalkoztál.

Ideje átgondolni a 2019-es esztendő terveit, hogy a lehető legjobb eredményt érhessük el a jövő esztendőben is.

Minden kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, mely egy jól lekövethető ismétlődést rejt magában. Lehet-e jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan kezdeni a 9 éves ciklusokat? A legutóbbi ilyen ciklus a 2017-es évvel indult, s 2018 a második lépcsőfoka, melyet a 2019-es esztendő, a harmadik lépcsőfok követ.

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk / kezdtünk / folytatunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni. Így válhat 2019 – harmadik lépcsőfokkal – a Gyarapodás, erősödés évévé.

3-as év: a hajtás, a növekedés, a rügyezés éve, nagy változások jönnek.

Amennyiben jól dolgoztál 2016-ban, s lezártad függő ügyeidet, akkor maximális erőkkel tudtál koncentrálni a kezdésre, az első lépésekre 2017-ben. Így pedig 2018 is sikert hozott neked, s tovább tudsz lépni 2019-be, ahol újabb lehetőségek várnak.

Vedd kezedbe a sorsodat, rendelkezz az életeddel, időddel, energiáddal és képességeiddel. Legyen hatalmad önmagad felett, legyen hited, ez a legfontosabb éltető erő.

Ehhez adok segítséget asztrológiai szempontból, s rálátást biztosítok a legfontosabb égi változások általi lehetőségekre.

A helyszínen beszerezhető az összes könyvem!

Helyfoglalás, jegyrendelés: http://www.jaszberenyiprogramok.hu

Leave a Reply

This function has been disabled for Két Ösvény Klub.

error: Content is protected !!