A hely, ahol jól leszel!

Hitvallás

Két Ösvény önismereti klub hitvallása

Célunk, hitvallásunk:

"Legyenek mindnyájan egy. Amint te, Atyám bennem vagy s én benned, úgy ők is bennünk."

- Hisszük, hogy a fenti Jézus idézet szó szerint igaz.
- Ez egy olyan klub, ahol senki sem lép föl guruként, hanem mindenki csak azt szeretné megosztani a többiekkel, amiben bizonyossága van.
- Nem akarunk hiteket teremteni másokban, viszont szeretnénk megosztani a tapasztalatainkat másokkal, és szeretnénk, ha mások is megosztanák velünk a tapasztalataikat. 
- Szeretnénk önmagunk lenni, megszabadulni a megtapadt beidegződésektől, amelyek eltakarják azt a csodálatos lényt, akik valójában vagyunk. 
- Szívesen meghallgatunk bárkit, aki a Forrásból szól hozzánk. Olyanokat, akik még itt vannak a földön velünk, vagy olyanokat, akik már letették a földi formájukat.
- Nem hiszünk semmiféle kizárólagos útban. Nem hisszük, hogy bárki is kizárólagos letéteményese lehet az igazságnak. Hisszük, hogy az igazságnak végtelen arca van, és a végtelen nézőpont együtt maga az igazság.
- Hisszük, hogy a hiteink teremtik meg a tapasztalatinkat. Hisszük, hogy a hiteinket mi magunk teremthetjük meg. Hisszük, hogy a világ olyan, amilyenné a hiteink összessége teszi.
- Hiszünk abban, hogy bárki képes megváltoztatni önmagát, ha ezt valóban hiszi. Hisszük, hogy ebben segítségére lehetünk annak, aki ezt igényli.
- Hisszük, hogy bárki alkalmas edénnyé válhat a Tudatosság számára, és akkor megvalósította, amit Krisztus immáron kétezer éve kinyilatkoztatott.

Szeretettel várunk minden tanulni, változni és változtatni vágyót.

This function has been disabled for Két Ösvény Klub.

error: Content is protected !!