A hely, ahol jól leszel!

Alapítók

Csikós Gabriella

Végzettségemet tekintve matematikus, tevékenységemet tekintve élet-élvező vagyok.

1991. májusában ismerkedtem meg az agykontrollal, és tudatosult bennem, hogy sorsom a saját kezemben van. Ettől kezdve szabadidőm legnagyobb részét spirituális fejlődésemnek szentelem. Ezen belül 1994. óta foglalkozom a haldoklással, a halállal és a gyásszal. Eközben megláttam a bennünk rejlő gazdagságot, és megértettem, hogy ha azon aggódunk, mi lesz velünk holnap, akkor lemaradunk mindarról a szépről és jóról, amit a ma nyújt nekünk. Felismeréseim hatására 1998. tavaszán jól jövedelmező vállalkozásomat eladtam, és – mivel úgy láttam, hogy most már „munka nélkül” is megélek életem végéig, – ez időtől csak azt tettem, teszem, amiben örömöm van.

Így ma már nem szoftvereket tervezek, hanem

  • egy újság számára írok meséket gyerekeknek és felnőtteknek, ill. a spiritualitás és a tudományok kapcsolatáról tanulmányokat
  • aktív hospice önkéntes vagyok
  • gyászfeldolgozó csoportokat vezetek
  • mesélek és foglalkozásokat vezetek a tudományok történelméről, nagyjairól, a szakrális geometria csodáiról, a halálról és a gyászról.

Tatiosz szerint „A választani tudás az igazi tudás.” És én hiszem, hogy mindig van legalább két ösvény, és mindig van választásunk.

Szatmári Nóra

Asztrológus, Asztro coach, Life coach – az Optimista szemlélet terjesztője

Vallom, egy mosoly, egy őszinte megnyilatkozás, a derűlátó gondolkodás megváltoztatja az életet!

Tanulmányaim, magánéletem, munkám során sokszor feltették nekem a kérdést, miként tudok a nehézségekkel, gátak halmazával mosolyogva szembenézni, s bármily nehéz, folytatni tele életerővel utamat a kitűzött célig. Mert nem adom fel. Sosem hitették el velem, hogy nincs tovább. Mint minden embert, engem is megingathattak, de el nem téríthettek. Az elmúlt 20 évben tudatosan kialakított optimista szemléletmódommal jutottam el oda, ahol most vagyok.

Melyek voltak a legjelentősebb lépéseim?

– Reiki I. és II. 1997. – Budapest

– Feng Shui diploma, Malajzia, 2000 – Lillian Too irányításával

– Kínai Bíborcsillag asztrológia diploma, 2001 – California, Berkeley Egyetem, 5 hónapos kurzus – Hen-Li Hwan Mester irányításával

– Kínai Bíborcsillag asztrológia Mester kurzus, 2004 – California, San Francisco, 3 hónapos kurzus – Hen-Li Hwan Mester irányításával

– Az Ezoterikus.hu portál vízre eresztése, mely ma hazánk legnagyobb, tematikus (csak ezotériával, spiritualizmussal, természetgyógyászattal, szellemi fejlődéssel és a hozzájuk közvetlenül kötődő témákkal foglalkozó) portálja, napi 10-15,000 egyedi látogatóval.

– Feng Shui BTB Mester Tréning 2006-2007 – Dr. Edgar Sung irányításával

– Grafológia és rajzelemzés oklevél, Grafonet Szabadegyetem, 2010, Budapest

Közben szépen lassan, de biztosan: nyugati asztrológiai ismeretek; több számmisztikai rendszer (kínai, arab, indiai) alapos elsajátítása; saját jós- és elemzőtechnikák kidolgozása (kristály jósda; számjósda; kőjósda; görög szimbólumjósda – egyéves szakirodalmi kutatás mellett). Színválasztási elemzések; afrikai és arab jóslások elsajátítása: kávézacc, kagyló, teafű; elmélyülés a védikus asztrológiában és az álomfejtésben; saját aromaterápiás rendszer kidolgozása; a különböző szimbólumrendszerek megismerése, ezzel kapcsolatos folyamatos publikálás; rajongok a kínai tenyérelemzés rejtelmeiért, és az elmúlt évben mélységes barátságot szőttem a Tarot kártyával is.

Írásaim a legnagyobb kiadóknál jelentek és jelennek meg print és online formában állandó jelleggel: Sanoma, Index, Marquard, Origo, Axel Springer – mindösszesen eddig több mint 6000 kisebb és nagyobb írás, köztük több olyan, mely úttörő hatással bírt, senki hasonlót nem írt engem megelőzve.

– napi, heti, havi, éves horoszkópok

– ezoterikus és női témákat feldolgozó anyagok nagy mennyiségben

– s természetesen a saját portáljaimra is írok rendszeresen

20 éve állandó felkéréseim vannak a legkülönfélébb rendezvényeken való megjelenésre, helyszíni tanácsadásra vagy előadások megtartására. Több száz céggel dolgoztam már, 90%-ban visszatérnek hozzám, ha egyszer már dolgoztak velem és/vagy csapatom tagjaival. Évente minimum 150 különböző kisebb és nagyobb rendezvényen veszünk részt, ebből kb. 90-100 rendezvényen személyesen közreműködöm, ügyfeleim nagy része ragaszkodik jelenlétemhez, számukra megnyugtató, hogy biztos kezekben van a szervezés. Erről részletesebben a www.rendezvenyprogram.hu oldalon olvashatnak.

2010 fordulópont volt. A gazdasági válság utolérte ezoterikus vállalkozásomat, ezért két fontos dolgot helyeztem előtérbe. Leépíteni a „haszontalan” témaköröket, és megalkotni olyat, amit eddig sosem csináltam.

Így született meg az…

Ezoterikus Kalendárium 2011 (megjelent a 2019-es kiadás!)

Optimista kártya

Kristályharmonizáció 2016

Számmisztika.hu – ikerpárkereső

És sok más, izgalmas termék a reggeli.hu webáruházban!

Mottóm: Ami túl szépen hangzik, az nem igaz… – ami igazul hangzik, az aligha szép! Tanulni viszont csak az utóbbiból lehet. Sorsod a Te kezedben van, Te döntesz!

This function has been disabled for Két Ösvény Klub.

error: Content is protected !!